el cajon Mágico

el cajon Mágico

Seguidores

domingo, 5 de noviembre de 2017

Carta astral de la Independència



Bruixes per la Independència


Ara si! Tenim la Carta Astral de la República Catalana!!!
Bruixes i bruixots molt atents que us expliquem algunes de les coses més interessants de la Carta amb la que ha nascut el nostre petit gran país!!

CARTA DE LA REPUBLICA CATALANA
Signe solar: Escorpí. La nova república té una gran força i una gran capacitat de regeneració i transformació. S’implicarà profundament amb tot allò que faci. El seu regent és Plutó que està a Carpricorn a la casa XII, haurà de transformar les estructures, les que es veuen i les que no.
Ascendent: Aquari. Es mostrarà moderna, independent, avançada i original. Amb idees i projectes igualitaris i transversals. El seu regent és Urà que està a la casa II, haurà d’anar a buscar i aconseguir els seus propis recursos i autovaloració.
Distribució planetària: veiem que hi una major part de planetes a la part superior de la carta que ens indica la tendència a anar cap a fora. Dominen el s planetes en signes de terra i d’aigua, que dóna una capacitat de treball i de realisme i d’implicació. Hi haurà una bona capacitat d’iniciativa i capacitat de consolidar les coses tenint en compte als altres.
El Sol està a la casa VIII, conjunt a Júpiter, això dóna una energia, empenta, vitalitat i capacitat de regeneració. Però del Sol surt una “T Quadrada”, oposició amb Urà a la casa II, que fa referència a la obtenció dels seus propis recursos econòmics, etc i amb una quadratura amb la Lluna a casa XII que és el punt focal. Traduït: ens parla de la dificultat de trencar (Urà) amb les lleis (Júpiter) per poder aconseguir els diners i recursos necessaris per se autònoms. I això pot generar desconfiança a la gent (Lluna). La Lluna que es regent de la casa VI també ens pot indicar que s’hauran de fer coses d’amagat. Aquesta es la major tensió de la carta.
Les facilitats i ajudes, es que d’aquest Sol surt un molt bon aspecte a Neptú que està a la casa I, que la fe, i els ideals seran la força d’aquesta república, que tindrà en compte als més desvalguts. De Urà a la casa II, que són els recursos del país, surt un Saturn a la casa XI, que ens dóna resistència, i capacitat d’administar-nos. Saturn a la casa XI a Sagitari, també podem comptar amb els grups i associacions de gent, d’aquí inclús de l’estranger. I de la Lluna que és l’altre punt sensible en surt un bon aspecte amb Mart a la casa VIII a Balança que ens diu que podem aconseguir diners fent algun pacte, i tot això amb discreció per que surt de la casa XII.
Igual que hi ha una figura de tensió, també hi trobem una figura favorable un “sextil còsmic”. Mercuri a la casa IX a escorpí, la capacitat de comunicació per trobar implicacions amb l’estranger, que fa bon aspecte amb Plutó a la casa XII, podem trobar aliances poderoses o poderosos que ens ajudin des de darrere del teló. Perquè amb Neptú a la casa I, tenim la capacitat de connectar i empatitzar amb els altres. Com que nosaltres creiem en el nostre projecte i sabem comunicar-ho ens facilita poder trobar simpaties dins de entorns importants. Però igual que podem trobar ajuts importants, també pot ser que alguns d’aquest ens donin algún disgust, Plutó també té un mal aspecte amb Venus, i en aquest cas sería a nivell econòmic. Algú que ens prometi ajuda o inversions i que després no siguin tan bones o no siguin.
A curt termini moments importants:
Cap el 3 de Novembre, la Lluna de trànsit es posarà sobre d’Urà, despertant la “T Quadrada” pot ser un moment de gran tensió.
Cap el 7 o 8 de Novembre, pot ser el moment en que tinguem els primers suports o reconeixements. El Mercuri de trànsit estarà sobre del MC, el Sol de trànsit sobre de Mercuri natal que és l’estranger. i Venus estarà fent un trígon amb la Lluna. Tots aspectes positius.
Avui us he fet un resum del més rellevant. Un altre dia aprofundirem una mica més. I un altre dia veurem com es mouran les coses.
ViSCA LA REPÚBLICA CATALANA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entra en mis Perlas de Astrología

Los cuatro elementos FUEGO, TIERRA, AIRE, AGUA, protegen mi blog